Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ امام جمعه مشهد با بیان اینکه با کنسرت، موسیقی مبتذل و نابهنجار و فسق و فجور خیابانی جوان شاد نمی‌شود، تاکید کرد: این یک آب‌نبات چوبی است که به جوان می‌دهند. شادی در زندگی کردن و اشتغال و درآمد است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد علم‌الهدی در خطبه‌ دوم نماز جمعه این هفته مشهد گفت: راهپیمایی نیمه شعبان در مشهد دو جهت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک جهت، تبریک به آقا امام رضا (ع) است. یکی دیگر از جهات راهپیمایی روز نیمه‌شعبان در مشهد، نمادی از وظیفه ماست. وظیفه ما این است که به دنبال آقایمان راه بیفتیم. وقتی حضرت یوسف (ع) گم شد، حضرت یعقوب (ع) به فرزندان خود گفت بروید یوسف را پیدا کنید.

یوسف ما هم پیدا شدنی است

وی ادامه داد: شرایط امروز دنیا این گونه است که یوسف ما هم پیدا شدنی است. این حرکت نمادی برای پیدا کردن امام زمان (عج) است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امشب، شب ولادت حضرت علی اکبر (ع) و فردا روز جوان است، اظهار داشت: علت اینکه روز ولادت حضرت علی اکبر، روز جوان نامیده شده است به خاطر این است که الگوی جوان در جامعه انقلابی ما حضرت علی اکبر است. حضرت علی اکبر در میان فرزندان سیدالشهدا، زیبا بود و قد و قامت رعنا و جمال زیبایی داشت. آیا این زیبایی معیار الگو بودن است؟

رسالت متولیان فرهنگی تربیت جوان با الگوی حضرت علی اکبر است

علم‌الهدی افزود: معیار حضرت علی اکبر نقطه‌ای است که امام حسین (ع) فرمودند و آن، لحظه‌ای است که ایشان به سمت میدان رفت. امام حسین در آن لحظه نگفت فرزند زیبای من به سمت میدان می‌رود بلکه گفتند خدایا خصوصیت حضرت علی اکبر زیبایی او نیست بلکه هم در حرف زدن و هم در عمل کردن و هم در منطق و قیافه، از همه مردم به پیامبر (ص) شبیه‌تر است.

وی با طرح این سوال که ما الگوی جوان‌مان در این زمان چه الگویی است؟ و چگونه می‌توان جوان را الگویش حضرت علی اکبر قرار داد؟ تصریح کرد: رسالت متولیان فرهنگی این است که جوان با الگوی حضرت علی اکبر تربیت شوند. آیا جوانی با الگوی حضرت علی اکبر، شهید حججی است یا جوانان خیابان لاله و لادن؟ جوانی که در آزادی بی‌بند و باری در صحنه اجتماعی ما حاضر است یا جوانی که در دفاع از دین تا آنجا می‌‌رود که لبه تیز کارد او را تهدید می‌کند و او می‌خندد.

دشمن می‌خواهد عفت را از زنان و غیرت را از مردان بگیرد

امام جمعه مشهد با بیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی باید چه جوانی را تربیت کنند؟ جوان شهید حججی یا جوان عیاش و بی‌بند و بار؟، خاطرنشان کرد؟ ما در جنگ هستیم و دشمن در حال جنگ با ماست. مدافع سرسخت ما در عرصه نبرد جوان ماست و دشمن می‌خواهد جوان ما را بگیرد. دشمن دو نقشه برای گرفتن جوان ما و از دست رفتن جوان ما دارد؛ یک  نسخه برای دختران و زنان جوان ما و یک نسحه برای پسران و مردان جوان ما.

علم‌الهدی با بیان اینکه نقشه دشمن برای دختران و زنان ما عفت‌زدایی و نسخه برای از دست رفتن پسران و مردان ما غیرت‌زدایی است، ابراز داشت: در این نقشه دشمن که با این دو چیز می‌خواهد جوان ما را نابود کند، مسئولان فرهنگی ما متولی چه هستند؟ چه باید بکنند؟

با کنسرت، موسیقی مبتذل و نابهنجار و فسق و فجور خیابانی جوان شاد نمی‌شود

وی اضافه کرد: اینکه برخی از مسئولان مانند صداوسیما و برخی مانند وزارت ارشاد و برخی از هنرمندان و برخی از مسئولان شهری از شادی جوان می‌گویند و آن هم کنسرت مبتذل، نابهنجاری خیابانی و فسق و فجور باشد، آیا جوانی با الگوی حضرت علی اکبر شکل می‌گیرد؟

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تاکید بر اینکه با کنسرت، موسیقی مبتذل و نابهنجار و فسق و فجور خیابانی جوان شاد نمی‌شود، بیان کرد: این یک آب‌نبات چوبی است که به جوان می‌دهند. شادی در زندگی کردن و اشتغال و درآمد است. یک نظرخواهی کنید. از هر جوانی، چه دیندار و چه بی‌دین بپرسید، اینکه دختر و پسر جوان به یکدیگر برسند و زندگی صمیمی داشته باشند، شادی‌شان بیشتر است یا آنکه به سامان نرسند ولی به کنسرت و بی‌بند و باری بروند.

ما هم طرفدار شادی جوان هستیم

علم‌الهدی با بیان اینکه ما هم طرفدار شادی جوان هستیم، یادآور شد: در بیکاری پای ترانه مبتذل قرار گرفتن و در بی‌همسری و نابسامانی در دل نابهنجاری خیابانی فرو رفتن شادی است یا آنکه شادی کار پیدا کردن و همسر انتخاب کردن و تشکیل زندگی است؟

وی خطاب به مسئولان گفت: اگر شما متولی شادی جوانان هستید، شادی جوان را این گونه فراهم کنید. اینکه جوان شغل و پولی ندارد، هر چه کنسرت بگذارید، این آب نبات چوبی است.

آوردن کالای خارجی آرایشی سرکوب کالای داخلی است

امام جمعه مشهد با بیان اینکه رهبری نسخه می‌دهند و ما باید نسخه را عمل کنیم، اظهار داشت: نسخه رهبری تولید داخلی است. امروز قشر کارگر ما قشر کارگر ماست. رهبری از تولید داخلی و حمایت از کالای داخلی می‌گویند. اینکه رهبری این مسئله را می‌گویند، بخشی متوجه مردم است ولی بخش عمده‌اش متوجه متولیان نظام است.

علم‌الهدی با اشاره به برگزاری نمایشگاهی در تهران با موضوع لوازم آرایش تصریح کرد: نمایشگاه لوازم آرایش در تهران راه انداختند. در این نمایشگاه به غیر از چند غرفه کالای داخلی، چندین غرفه خارجی هم قرار داده شده است. اولا نمایشگاه لوازم آرایش چقدر در جامعه ضرورت دارد؟ به این کار نداریم، شما نمایشگاه لوازم آرایشی درست کردید و بعد تولیدکننده خارجی را آورده‌اید و در کنار تولیدکننده داخلی قرار دادید و کالای با کیفیت خارجی را آوردید تا کالای داخلی را سرکوب کنید. این کار درستی است؟ این دهن‌کجی به رهبری نیست؟ رهبری از تولید داخلی حرف می‌زنند شما نمایشگاه تشکیل می‌دهید تا کشور بازار کالای داخلی شود.

جایگاه لوازم آرایشی در اقتصاد مقاومتی کجا قرار دارد؟

وی افزود: من نمی‌دانم فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی از این نمایشگاه خبر دارد؟ جایگاه لوازم آرایشی، در اقتصاد مقاومتی کجا قرار دارد؟ دختر ۱۳، ۱۴ را آورده‌اند و او را با لوازم آرایشی آشنا کردند. این دختر چه جوانی در آینده خواهد بود؟ این نمایشگاه چه ضرورتی دارد؟ در این مملکت از نفوذ می‌گوییم، می‌گویند چه نفودی؟ این کار آقای وزیر و معاون او نیست. آنها متدین هستند اما مدیرکل یا مشاوران مدیران کل چطور؟ این کار نفوذی‌هاست.

این عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: وقتی امریکا و اروپا می‌خواهند سفره برجام را جمع کنند، تشکیل این جریان و نمایشگاه و کشور را به بازار کالای خارجی کردند، توجیه دارد؟ توجیه دینی که هیچ، آیا توجیه اقتصادی دارد؟ در این شرایط ستاد اقتصاد مقاومتی چه ضرورتی دارد؟

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 اقتصاد مقاومتی نماز جمعه برجام کنسرت علم الهدی لوازم آرایشی آیت الله علم الهدی شهید حججی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است

به گزارش خبرگزاری مهر، میر شمس الدین فلاح هاشمی؛ مدیرعامل نشر صاد درباره حال و هوای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سال‌های گذشته گفت: معتقدم به جز ایام کرونا و ایام خاص، نمایشگاه کتاب به نوعی کارناوال شادی است و می‌توان آن را بهار کتاب تلقی کرد. این شور و نشاط و هیجان میان ناشران، نویسندگان و مخاطبان (کودک و نوجوان و بزرگسال) در همه غرفه‌ها دیدنی است و در واقع می‌توان گفت، نمی‌توان در جای دیگر آن را سراغ داشت. با وجود نمایشگاه‌های استانی، نمایشگاه کتاب تهران همواره از جمله رویدادهای مهم فرهنگی ادبی و علمی کشور است و حس بسیار زیبایی میان مردم ایجاد می‌کند و این شلوغی و این شور مردم نسبت به کتاب علی‌رغم مشکلات اقتصادی و گرانی کتاب، ستودنی است.

وی افزود: من تجربه حضور در نمایشگاه کتاب استانبول را نیز دارم و باید بگویم با نمایشگاه کتاب تهران قابل مقایسه نیست و اگر هر کدام از کتاب‌دوستان کشورهای همسایه سری به نمایشگاه کتاب ایران بزنند واقعاً شگفت‌زده خواهند شد. پس نمایشگاه کتاب ما نسبت به نمایشگاه‌های کتاب کشورهای دیگر مانند ترکیه برتر است و این جمله را که مطالعه کمتر شده، نقض می‌کند چرا که مطالعه همواره بوده است. شاید که قدرت خرید مردم کمتر شده باشد ولی کتاب همیشه جایگاه خودش را داشته است.

مدیرعامل نشر صاد در ادامه سخنان خود گفت: مردم هیچگاه با کتاب و کتابخوانی قهر نبوده‌اند. اگر کتاب، کتاب خوبی باشد از زیر سنگ هم که شده باشد، مردم آن را تهیه کرده و مطالعه می‌کنند و به دستش می‌آورند حتی اگر دست دوم باشد. شاهد هستم کتاب‌های خوب دست به دست می‌شوند و به خاطر قیمت‌شان نوبتی خوانده می‌شوند و ناشران بعضاً کتاب‌های پرفروشی دارند، بنابراین مردم با کتابِ خوب همواره در آشتی هستند. کتاب‌های خوبی نیز داریم ولی در مقایسه با کتاب‌های سال‌های گذشته به خصوص در زمینه علوم انسانی و تألیفی کمی افول داشته‌ایم که این به مدل آموزش در دانشگاه‌ها برمی گردد.

فلاح هاشمی درباره اینکه اگر نمایشگاه تبدیل به یک سوژه جهت گردشگری ادبی شود چه اتفاقی برای صنعت نشر رخ می‌دهد، گفت: این اتفاق بسیار خوبی است و تقریباً افتاده است ولی باید تمامی ارگان‌های ذی‌ربط به میدان بیایند، از شهرداری گرفته تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارگان‌هایی که در این فضا فعالیت می‌کنند. باید فضا را برای بهار کتاب ایران مهیا کرد تا کسی که از شهرستان می‌آید و چند روز در تهران مقیم می‌شود یا حداقل از صبح تا غروب می‌آید و در نمایشگاه حضور دارد برایش یک خاطره به یادماندنی خلق شود. یعنی از موارد تفریحی گرفته تا مدل عرضه و معرفی کتاب، فکر شده باشد. نمایشگاه کتاب این ظرفیت را دارد. حتی قهرمان کتاب‌ها این ظرفیت را دارند تا از این فرصت استفاده و گردشگر خارجی را جذب این اتفاق سالانه کنیم.

کد خبر 6095672 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • واکنش سیدجلال حسینی به لیدر سپاهان؛ با سربند «یا زهرا» حرمت زنان را می‌شکنی بی‌غیرت؟ + عکس
  • پلیس مفتخر به حمایت مردم فهیم و انقلابی است
  • تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است