Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: وزارت آموزش و پرورش در شبکه آموزشی دانش‌آموزان(شاد) به مناسبت روز پدر، جشنواره «پ مثل پدر» را برگزار کرده ‌است. این جشنواره در دو بخش «مولای عاشقان» و «برای پدر» در حال برگزاری است. جشنواره  «پ مثل پدر» از روز چهارشنبه تا جمعه(6 تا 8 اسفند) ادامه دارد و در هر بخش و به صورت روزانه یک مسابقه جدید برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*مولای عاشقان

 در بخش «مولای عاشقان»، دانش‌آموزان با شرکت در مسابقه شعرخوانی شرکت می‌کنند؛ در این توضیحات این بخش آمده است: همه شما دانش‌آموزان در کتاب‌های درسی خود درباره حضرت علی (ع)، داستان‌های زیادی را خوانده‌اید و از مهربانی‌ها و دلسوزی‌های امام اول شیعیان، خاطراتی زیبا و ارزشمند را شنیده‌اید.

آنچه از رفتار و منش امام علی (ع) با کودکان و به ویژه یتیمان آموختیم، مهر و محبتی است که هرگز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد. به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی (ع)، با شرکت در مسابقه شعرخوانی، اثری از استاد شهریار را که یکی از اشعار برگزیده در وصف امام علی (ع) است، در مقابل دوربین تلفن همراه خود بازخوانی کنید.

متن شعر «همای رحمت»

علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را/ که به ماسوا فکندی همه سایه‌ هما را/ دل اگر خداشناسی، همه در رخ علی بین/ به علی شناختم من، به خدا قسم خدا را/  به خدا که در دو عالم، اثر از فنا نماند/ چو علی گرفته باشد سَرِ چشمه‌ بقا را/ مگر ای سحاب رحمت، تو بباری اَر نه دوزخ/ به شرارِ قهر سوزد همه جان ماسَوا را/ برو ای گدای مسکین، درِ خانه علی زن/که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را/ به جز از علی که گوید به پسر که قاتلِ من/ چو اسیر توست اکنون به اسیر کُن مدارا/ به جز از علی که آرد پسری ابوالعجائب/ که عَلَم کند به عالم شهدای کربلا را/ چو به دوست عهد بندد زِ میانِ پاکبازان/ چو علی که می‌تواند که به سَر بَرَد وفا را/ نَه خدا توانمش خواند، نَه بشر توانمش گفت/ مُتحیرم چه نامم، شَه مُلکِ لافَتی را/ به دو چشمِ خون فشانم، هَله ‌اِی نسیم رحمت/ که ز کوی او غباری به من آر توتیا را/ به امید آنکه شاید برسد به خاک پایت/ چه پیام‌ها سپردم همه سوزِ دل صبا را/ چو تویی قضای گردان به دعای مستمندان/ که ز جان ما بگردان رَهِ آفتِ قضا را/ چه زنم چو نای هر دَم، زِ نوای شوق او دَم/ که لسان غیب خوشتر، بنوازد این نوا را/ همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی/ به پیام آشنایی، بنوازد آشنا را/ زِ نوای مرغ یاحق، بشنو که در دل شب/ غم دل به دوست گفتن، چه خوش است شهریارا.

* برای پدر

در این بخش خطاب به دانش‌آموزان آمده است: پدر همان کوه استواری است که در هر شرایط و زمانی می‌تواند برای ما تکیه‌گاه محکمی باشد. برای قدردانی از زحمات و محبت‌های بی‌دریغ پدر، یک انشا بنویسید و یا یک خاطره شنیدنی از او بیان کنید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جشنواره آموزش و پرورش دانش آموزان تعلیم و تربیت دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۲۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به مناسبت هفته سلامت مراسم اهدای ویلچر در مدرسه سمای سبز لاهیجان با حضور سید شمس‌الدین نورحسینی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان، مهدی هاتف مدیرکل امور مدارس سمای لاهیجان، کمیل کریمی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، رحمت‌اللهی مدیر مرکز سالمندان، مدیر، کارکنان و دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان برگزار شد.

فاطمه توشه‌جو مدیر مدرسه سمای سبز لاهیجان در مراسم اهدای این ویلچر که با فروش درب‌های بطری‌های جمع‌آوری شده توسط دانش‌آموزان تهیه شد، اظهار کرد: پویش جمع‌آوری درب بطری موضوع غریبی برای دانش‌آموزان مدرسه سبز نیست؛ بلکه آنچه ما در ابتدا انجام دادیم تشکیل گروه‌های کوچک محیط زیستی توسط مراقب سلامت مدرسه در کلاس‌ها بود که از این طریق توانستیم نگاه بسیاری از اولیا را به پویش جلب کنیم و با همکاری اولیای علاقه‌مند و همراهی موسسه خیریه گیلبام و همت دانش‌آموزان این مدرسه به منظور نهادینه کردن مسئولیت شهروندی، توجه به محیط زیست و پاک‌سازی آن و همچنین کمک به همنوعان درب‌های پلاستیکی بطری‌ها را به ویلچر تبدیل می‌کنیم تا هم افراد نیازمند خوشحال شوند و هم طبیعت دچار آسیب کمتری شود.

نورحسینی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان نیز ضمن تقدیر از این حرکت خداپسندانه بیان کرد: بسیاری از سالمندان و توانخواهان به ویلچر نیازمند هستند که توانایی خرید آن را ندارند.

وی این اقدام را نشانه مسئولیت‌پذیری و حس همدردی و کمک به اطرافیان توسط دانش‌آموزان و مجموعه دبستان سما سبز دانست و ادامه داد: دانش‌آموزان با آموزش‌پذیری صحیح و حس انسان دوستانه چنین اقدام شایسته‌ای را انجام می‌دهند که این حرکت خود می‌تواند نشانی از فرهنگسازی و رفتار نوع دوستانه باشد.

در پایان این مراسم مقرر شد این ویلچر با حضور رئیس آموزش و پرورش، مدیرکل مدارس سمای لاهیجان و سیاهکل، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، مدیر دبستان به مدیر مرکز سالمندان شهرستان لاهیجان اهدا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • حضور اساتید مدرسه علمیه منتظریه در جمع دانش آموزان گنبدکاووس + تصاویر
  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی در میبد
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان